بازگشت

مشاهده خبر

مهم ترین عامل مخرب بنیان خانواده عدم آشنایی با سبک زندگی اسلامی است
خلاصه خبر

مصاحبه روابط عمومی اداره کل اموزش  با مسئول دوره تربیت مربی خانواده "جناب آقای محمد متقی فر"
وقتی ناهنجاری های مختلف موجود در جامعه را رصد می کنیم، منشاء بیشتر این ناهنجاری ها خانواده است و ما اگر بتوانیم سبک زندگی اسلامی را در خانواده ها نهادینه کنیم، حجم زیادی از آسیب ها و مشکلات اجتماعی کاسته خواهد شد و می توان دشمنان را در جنگ نرم ناامید کرد و شکست داد. با این هدف دوره تربیت مربی خانواده در دستور کار اداره کل آموزش های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی قرارگرفت
 

متن خبر

در مصاحبه روابط عمومی اداره کل آموزش سازمان تبلیغات، جناب آقای متقی مسئول دوره تربیت مربی خانواده در تبیین و راه اندازی دوره گفت: 
دوره اول دوره تربیت مربی خانواده، مرداد ماه سال جاری شروع شد که حدودا 210 نفر از 20 استان کشور ثبت نام نمودند و 130 نفر در مصاحبه ی ورودی پذیرفته شدند که این دوره در مجموع با حضور 108 نفر آغاز شد و الان اواسط دوره اول هستیم.
از آنجا که در دوره قبل به دلیل شیوع بیماری کرونا 10 استان نتوانستند در این دوره آموزشی شرکت کنند و همچنین نیاز به حضور فعال اساتید خانواده در سطح تمامی استان ها، دوره دوم را شروع کردیم.

وی با بیان پرداخت کمتر از 20 درصد هزینه دوره توسط فراگیران افزود:
دوره دوم شامل 130 ساعت محتوای آموزشی می باشد که 100 ساعت آن بصورت مجازی و 30 ساعت دیگر بصورت حضوری تدریس خواهد شد. در این دوره از مجموع 31 استان کشور حدود 210 نفر برای حضور در دوره ثبت نام نمودند که از این جمع 84 نفر با قبولی در مصاحبه ورودی مجاز به شرکت در دوره شدند.

محمد متقی با اشاره به برگزاری حضوری بخشی از دوره در شهر مقدس قم و اختتامیه در مشهد مقدس اضافه کرد:
از نکات مهم دوره دوم این است که در ابتدا 20  ساعت مباحث مقدماتی دوره برای همه شرکت کنندگان تدریس شده و بعد از طی مباحث مقدماتی، همه شرکت کنندگان یک دوره 3 روزه را در یکی از اردوگاه های استان قم مستقر می شوند و 30 ساعت آموزش حضوری را طی می کنند و الباقی یعنی 80 ساعت دیگر آموزش مجازی را پس از دوره 3 روزه تکمیل خواهند کرد که درواقع دوره تکمیلی می باشد و در پایان هم یک برنامه اختتامیه در شهر مشهد برگزار خواهد شد که شرکت کنندگان در طول 2 تا 3 روز مباحث تکمیلی و چند کارگاه آموزشی را برای تکمیل دوره شرکت خواهند کرد.

  مسئول دوره تربیت مربی خانواده ضمن اشاره سخت گیری در انتخاب بهترین اساتید و ضبط با کیفیت فایل های آموزشی آورد: در مورد سرفصل های آموزشی می توان گفت سعی شده تمامی سرفصل های مورد نیاز در این دوره گنجانده شود، از آموزش های پیش از ازدواج، حین ازدواج، روابط زوجین، مسائل فرزندپروری، مسائل فرزند آوری، حل تعارضات، درمان آسیب های خانواده و... و همچنین سرفصل هایی که اساتید و مربیان خانواده برای تدریس،تبیین و انتقال محتوا باید نسبت به آن ها تسلط کافی داشته باشند.
در رابطه با تعیین سرفصل ها هم باید گفت برای رسیدن به نتیجه مطلوب ساعت ها با اساتید حوزه خانواده و اساتید روانشناسی جلسات متعددی برگزار شد تا توانستیم این سرفصل ها را مشخص کنیم و 130 ساعت آموزشی توسط این اساتید تعیین و عناوین مباحث مشخص شد.
 از طرف دیگر برای اینکه دوره سطح کیفی مطلوبی داشته باشد، طبق نظر اساتید دوره، یک ناظر علمی برای دوره تعیین شد که از ابتدا تا انتهای دوره بر برگزاری کلاس ها، شیوه تدریس اساتید، محتوای ارائه شده توسط اساتید و آزمون ها نظارت داشته باشد.

محمد متقی فر مسئول دوره تربیت مربی خانواده در بخش پایانی مصاحبه با بیان اینکه دشمن مهمترین نقطه ای که هدف گرفته و روی آن سرمایه گذاری کرده، خانواده است گفت: 
دشمنان در عرصه فرهنگی با تمام قوا به دنبال ازهم گسستن خانواده ها هستند و موفقیت خود را در گرو این می دانند که بتوانند بر روی خانواده ها اثر بگذارند؛ همین موضوع  اهمیت خانواده را نشان می دهد که چقدر مهم است که ما از کیان خانواده محافظت کنیم و اجازه ندهیم که به این رکن بنیادین خدشه ای وارد شود.

وی در ادامه ضمن بیان اهمیت  راه اندازی دوره تربیت مربی خانواده ادامه داد: وقتی ناهنجاری های مختلف موجود در جامعه را رصد می کنیم، منشاء بیشتر این ناهنجاری ها خانواده است و ما اگر بتوانیم سبک زندگی اسلامی را در خانواده ها نهادینه کنیم، حجم زیادی از آسیب ها و مشکلات اجتماعی کاسته خواهد شد و فقط از این مسیر می توان دشمنان را در جنگ نرم ناامید کرد و شکست داد.
با این اهداف دوره تربیت مربی خانواده در دستور کار اداره کل آموزش های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی قرارگرفت؛ تا بتوانیم با تربیت مربیان و اساتیدی در حوزه خانواده، سبک زندگی اسلامی را در خانواده های اقشار گوناگون و در شهر های مختلف تبلیغ و تبیین نماییم؛ چون معتقدیم دلیل عمده ی فاصله گرفتن بسیاری از افراد جامعه از سبک زندگی اسلامی، عدم آشنایی با آن است.